Publicat 28 Nov 2019 | Expiră 29 Dec 2019

SPECIALIST CALITATE

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Abilitatea generală de învăţare;
- cunostinte calculator;
- Rapiditatea în reacţii;
- Foarte bune abilitati de planificare;
- Abilitati de comunicare verbala si in scris;
- Atentie la detalii.
- Cunostinte avansate privind tehnologia producerii placilor din lemn;
- Cunostinte de ale sistemelor de management al calitatii
- posibilitatea de a lucra pe schimburi

Descrierea jobului

- verifica din punct de vedere calitativ produsele finite produse in cadrul schimbului
- verifica respectarea paramentrilor optimi de productie
- trimite la laborator pentru control amanuntit in cazul in care exista suspiciuni de produse neconforme
- are drept sa opreasca productia in cazul in care exista suspiciuni de produse neconforme
- contribuie la atingerea obiectivelor de calitate și îndeplinirea politicii în domeniul calității;
- asigură colectarea datelor pentru evaluarea nivelului de calitate în zona de responsabilitate;
- participa la elaborarea documentatiei si a planului de control;
- participa la audituri
- intocmeste rapoarte de activitate la sfarsitul schimbului;
- informeaza asupra problemelor la predarea schimbului.
- inregistreaza datele colectate in sistemul informatic

Descrierea companiei

Yildiz Entegre se mândrește cu serviciile de calitate pe care le oferă la nivel global și cu standardele înalte practicate ca lider al sectorului de industrie forestieră din Turcia. Suntem una dintre locomotivele principale ale economiei turce, dar suntem prezenți și pe piața mondială păstrând etalonul de calitate a produselor și a serviciilor post-vânzare, în timp ce dezvoltăm rețeaua de puncte de vânzare. Continuăm să lucrăm cu echipa de producție pentru a crea noi surse prin care să aducem valoare adăugată industriei în care activăm.

În fiecare zi producem 8700 m3 de plăci în cele 7 fabrici construite pe o suprafață totală de peste 500 de hectare. În aceste fabrici producem MDF melaminat, PAL, PAL melaminat, parchet laminat, uși din MDF, MDF vopsit, fronturi de dulap din MDF, fețe de uși, tapet, adezivi și altele. În momentul de față exportăm produse și servicii de calitate în peste 50 de țări, reflectând ideile celor peste 2000 de angajați.

În locurile unde ne desfășurăm activitatea avem grijă de mediul înconjurător prin modalitatea de producție, fiind conștienți că trebuie să reducem la minim impactul asupra naturii. Având în minte motto-ul ”nu lăsa ca ceea ce produci azi să îți afecteze viitorul”, suntem responsabili față de generația actuală și cea viitoare din punct de vedere social, cultural și de mediu. Susținem activități împreună cu organizațiile non-guvernamentale, dar suntem și activi în a planta mii de copaci din resurse proprii.

Ne dorim să fim parte din viața familiei tale prin produsele și serviciile pe care ți le oferim. Yildiz Entegre poate fi parte a bucuriei tale din fiecare zi.

Viziune – Ne propunem să fim în top 5 producători din lume cu branduri mereu inovative și creative, folosindu-ne de strategii de creștere sustenabilă.

Misiune – Lucrăm constant să aducem valoare în sectorul forestier având grijă de natură și investind în viitorul domeniului nostru. Continuăm să creăm și să gândim produse de calitate, de încredere și durabile, ascultând vocea clienților noștri și protejând mediul înconjurător.

www.yildizentegre.ro

Expirat
SPECIALIST CALITATE  -  YILDIZ ENTEGRE ROMANIA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close