Publicat 27 Oct 2009 | Reactualizat 25 Nov 2009 | Expiră 28 Nov 2009

SPECIALIST PANIFICATIE SI PRODUSE FAINOASE - BUCURESTI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana care va intregi echipa noastra ar trebui sa aiba:
- Studii medii/superioare finalizate in domeniul industriei alimentare;
- Experienta: min 15 ani in sectii productive panificatie, laboratoare cercetare
- Bun practician, fin observator, capacitate de sinteza;
- Bune abilitati de comunicare;
- Disponibilitate la program prelungit;
- Cunostinte operare PC;
- Persoana cu potential;
- Disponibilitate pentru instruire, dorinta de a invata lucruri noi;
- Asumarea responsabilitatilor.

Descrierea jobului

- Participa la efectuarea testelor pentru realizarea de produse noi;
- Analizeaza fluxul tehnologic pentru gasirea de solutii de optimizare;
- Studiaza si isi insuseste instructiunile tehnologice si retetele de fabricatie pentru toate produsele;
- Reprezinta interesele societatii la targuri de specialitate, conferinte si congrese nationale si internationale, in relatiile cu clientii.

Se ofera :
- pachet salarial motivant
- program de training
- oportunitatea reala de promovare in functie de performanta personala
- mediu de lucru profesionist.

Descrierea companiei

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 4600 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Grupul Vel Pitar pretuieste si dezvolta un sistem de crestere a nivelului de pregatire profesionala si morala a angajatilor sai, pentru a putea desfasura pe termen lung o activitate benefica pentru angajatii, actionarii si clientii sai, pe care ii respecta si carora doreste sa le satisfaca asteptarile" - " Valorile si normele grupului Vel Pitar"

Succesul grupului Vel Pitar este construit in fiecare zi de catre oamenii care lucreaza aici. Iata de ce ne incurajam angajatii sa isi dezvolte abilitatile si ii recompensam pentru performanta obtinuta. Pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine valorile grupului, Vel Pitar a conceput pentru angajatii sai un "Cod de Conduita" care ii ajuta pe noii membri ai echipei Vel Pitar sa afle ce tip de comportamente asteptam de la ei cand reprezinta Vel Pitar.

Suntem pregatiti sa ne "reinventam" permanent, fiind constienti ca invatarea continua este esentiala pentru a fi eficienti intr-o lume in continua schimbare. Avem programe de instruire orientate catre toate categoriile de angajati si pentru toate domeniile de activitate, astfel incat fiecare sa poata beneficia de o pregatire profesionala la nivel european. Fie ca e vorba de cursuri sustinute de parteneri externi sau de cursuri predate de catre cei mai buni profesionisti din organizatie, fiecare angajat beneficiaza de minim 40 de ore de instruire anual.

Oferim sanse egale de promovare tuturor angajatilor nostri, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in Vel Pitar.

Pentru a aplica va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de intentie, specificand domeniul de interes, la adresa de e-mail : hr@velpitar.ro sau fax: 460 99 09. CV-ul va ajunge la specialistii nostri de recrutare, care vor lua legatura cu dumneavoastra in momentul in care vom avea posturi disponibile.

Expirat
SPECIALIST PANIFICATIE SI PRODUSE FAINOASE - BUCURESTI  -  VEL PITAR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close