Publicat 13 Sep 2009 | Expiră 13 Sep 2009

STAGIU DE PRACTICA PSIHOLOGICA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studenti care au obligatia de a desfasura activitati de practica / absolventi ai facultatii de psihologie care doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu.

Descrierea jobului

Scopul programului consta in familiarizarea studentilor cu activitatea de evaluarea a aptitudinilor necesare practicarii unei meserii .
Programul de practica include atat prezentari teoretice, cat si aplicatii practice.
Aplicatiile practice implica:
- prezentarea metodologiilor clasice si software de evaluare psihologica in psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitate nationala , o serie de instrumente utilizate în practica curenta (Teste creion-hartie: Romb, Labirint, Toulouse-Pierron, Praga, Kraepelin, Semafoare, Vedere spaţiala etc.; Teste de inteligenta verbala si nonverbala ; Chestionar de interese; Chestionar de personalitate FPI, CPI, P.N.P., EPQ, etc.)
- ateliere de lucru si workshop-uri sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul de interes.
AVANTAJE ŞI BENEFICII:
- programul este flexibil stabilindu-se împreuna cu studentii;
- cabinetul elibereaza o adeverinta catre institutia de învatamant care va atesta efectuarea practicii psihologice; - adeverinta/ diploma de participare.
- coordonatorul de specialitate elibereaza o recomandare care poate fi folosita pe mai departe (eventuaa angajare sau colaborare de specialitate);
- posibilitatea de a lucra împreuna;
- mapa cu suport curs ce include materiale de lucru, cuprinsul domeniului etc.;
- suport de specialitate in realizarea dosarului de practica

Descrierea companiei

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu competente în PSIHOLOGIA MUNCII ŞI ORGANIZATIONALA, PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR, PSIHOLOGIE APLICATA ÎN DOMENIUL SECURITATII NATIONALE, PSIHOTERAPIE

Inscrierea se poate face pentru unul sau mai multe domenii de activitate, in functie de numarul locurilor disponibile. Datele de incepere si de desfasurare a programelor de practica vor fi stabilite de comun acord cu participantii, pe masura constituirii grupelor. Se pot înscrie 8-10 studenţi într-o grupa.
Pentru detalii si înscrieri: persoana de contact -ANDREEA CIRSTEA tel. 0721.21.61.94, sau pe adresa de e-mail andreea.cirstea@yahoo.com

Expirat
STAGIU DE PRACTICA PSIHOLOGICA  -  CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close