Publicat 18 Oct 2019 | Reactualizat 15 Nov 2019 | Expiră 17 Nov 2019

Team Leader -Executare Silita

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Daca esti un bun coordonator, eficient si orientat spre rezultate, ne dorim sa te cunoastem! Avem un loc pentru tine in Departamentul de executare silita din compania noastra, Debt Collection Agency - parte a grupului B2Holding, Norvegia, prezent in 23 tari din Europa.

Descrierea jobului

Responsabilitati

- Asigura coordonarea activitatii de monitorizare a procedurilor de executare silita demarate pentru recuperarea creantelor companiei si a procedurilor de executare declansate la solicitarea altor creditori
- Monitorizeaza si se asigura de efectuarea actiunilor necesare procesului de executare silita, intocmirea dosarelor de declansare a procedurilor de executare silita impotriva clientilor care nu si-au achitat datoriile, in conformitate cu procedurile interne
- Negociaza cu clientii in vederea rambursarii creditelor si incheierea de acorduri in acest sens
- Monitorizează activitatea şi performanţa executorilor judecătoreşti, intocmeste raportari si colaboreaza cu echipele din teritoriu
- Identifica posibilitati de crestere a volumului sumelor recuperate, propune implementarea acestora si aplica masuri de reducere a costurilor cauzate de procedurile de executare silita.
- Este activ implicat in dezvoltarea/ imbunatatirea aplicatiilor IT gestionate.
- Asigura transferul de cunostiinte profesionale catre membrii echipei
- Asigura initierea, implementarea si monitorizarea de activitati specifice in vederea motivarii echipei coordonate
- Raporteaza rezultatele echipei coordonate catre echipa manageriala
- Orice alte sarcini delegate de catre managementul superior al companiei


Care sunt cerintele noastre:
Excelente cunostinte operare PC (Word,Excel)
Studii superioare absolvite
Experienta anterioara intr-o pozitie similara,
Abilitati de relationare si organizare in cadrul echipei
Deschidere, creativitate, atitudine pozitiva si orientare catre rezultat

Ce iti oferim:
- Oportunitatea de a face parte dintr-o multinationala in ascensiune, parte a B2 Holding (http://www.b2holding.no/Markets) unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul achizitiilor si colectarii de creante din Scandinavia si Europa Centrala si de Est;
- Mediu de lucru motivant intr-o echipa tanara, profesionista si dinamica;
- Pachet salarial atractiv.
Beneficii motivante (asigurare medicala, traininguri de specialitate, team buildinguri)

Descrierea companiei

Debt Collection Agency SRL (DCA) este o companie cu o dezvoltare dinamică ce a acumulat o bogată experiență în achiziția și gestionarea creanțelor atât în Bulgaria, cât și în România.
Compania este membră a Asociației de Management al Creanțelor Comerciale din România și are calitatea de administrator certificat de date personale emis de Comisia de Protecție a Datelor cu Caracter Personal din România. Compania își desfășoară activitatea respectând toate cerințele legale în vigoare, ghidându-se după cele mai înalte standarde și norme etice din domeniu.
Din luna iunie 2016 Debt Collection Agency face parte din concernul norvegian B2Holding. Holdingul își desfășoară activitatea în 23 de state, având trei birouri amplasate în Luxemburg, Austria, Olanda și un birou central în Norvegia (Oslo).

Team Leader -Executare Silita  -  DEBT COLLECTION AGENCY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close