de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 27 Oct 2009 | Expiră 28 Nov 2009

Tehnician Retea

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tanar, dinamic, atletic. Sa poata lucra bine in echipa. Trebuie sa actioneze rapid atunci cand este nevoie. Experienta in domeniu se considera un avantaj. Seriozitatea angajatului fata de servici si fata de clienti este obligatorie.

Descrierea jobului

Tehnician retea - trebuie sa racordeze la internet abonatii de la blocuri si case. Va lucra pe scara de aluminiu la inaltimi de maxim 6 m. Sa nu aiba rau de inaltime. Sa stie notiuni elementare de retele de calculatoare si electricitate. Trebuie sa poata lucra avand termene limita. Toate calitatile suplimentare vor fi remunerate corespunzator.

Descrierea companiei

Infiintata in 2006, Novanet a devenit principalul furnizor de servicii de Internet din Cumpana. Novanet s-a remarcat prin eficienta si seriozitatea avuta fata de clienti . Calitatea serviciilor noastre este ireprosabila motiv pentru care suntem cei mai cautati de pe piata de profil din localitate.

Expirat
Tehnician Retea  -  Sc Nova Communication SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close