de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Aug 2007 | Reactualizat 19 Sep 2007 | Expiră 21 Sep 2007

The Dental Clinique SA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Medic Stomatolog
Asistent Medicina Dentara
Tehnician Radiologie
Receptionist

Descrierea jobului

Dedicat meseriei sale
Orientat catre client
Ambitios cu dorinta permanenta de a se autodepasi
Entuziast, sociabil, spontan

Descrierea companiei

The Dental Clinique va fi prima clinica dentara din Cluj-Napoca, care ofera servicii integrate de: profilaxie stomatologica, odontoterapie, cosmetica dentara, chirurgie maxilo-faciala (oro-dentara), proteteica dentara, ortodontie si unicul serviciu de urgenta stomatologica. Toate acestea se vor diferentia nu doar prin unicitate ci si prin standardul ridicat de calitate.
Strategia de afaceri se va concentra asupra dezvoltarii pilornilor de rezistenta: serviciile high-end (chirurgie si cosmetica dentara) si calitatea tuturor serviciilor prestate, raspunzand nevoilor clientilor existenti si potentiali.

Expirat
The Dental Clinique SA  -  The Dental Clinique SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close