de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 23 Feb 2007 | Reactualizat 20 Apr 2007 | Expiră 24 Apr 2007

Tourism Workers in UK - permis munca 5 ani (chelneri/ospatari/barmani/ bucatari/receptioneri)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

M.D. Ego selecteza si recruteaza personal calificat in domeniul hotelier sau alimentatie publica pentru a lucra in Marea Britanie.

- Chelneri;
- Ospatari;
- Barmani;
- Receptioneri;
- Bucatari;
- Personal auxiliar.

M.D. Ego ofera persoanelor calificate si cu experienta oportunitatea de a munci legal in Marea Britanie pe o perioada de la 1 la 5 ani.

Descrierea jobului

Conditii de participare:

- Minim 3 ani experienta in domeniu;
- Nivel intermediar de Limba Engleza;
- Studiile in domeniu constituie un avantaj.

BENEFICIILE PROGRAMULUI:

- Permis munca valabil 5 ani;
- Salariul incepand de la 12-14.000 £/ an;
- Cazarea asigurata de catre angajator;
- Eliberarea permisului de munca se face intre 15-30 zile lucratoare.

Descrierea companiei

Compania M.D. Ego a fost special creata tocmai pentru a veni in intampinarea tuturor celor ce doresc sa investeasca in cariera lor printr-o experienta internationala.

M.D. Ego este acreditata de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Timis ( acreditarea nr. 51/ 2006) ca agentie de recrutare si plasare personal in strainatate.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de inalta calitate la standarde internationale tuturor clientilor si partenerilor nostri.

Echipa M.D. Ego este formata din persoane calificate si cu experienta in domeniul resurselor umane care au participat in programe internationale si de schimb cultural.

M.D. Ego beneficiaza, in baza unui contract de consultanta, de sprijinul si serviciile unui avocat in vederea asigurarii deplinei legalitati a contractelor cu partenerii din strainatate , si cele cu clienti.

Relatiile de parteneriat se bazeaza pe contracte concise intre parti. Partenerii nostrii din strainatate sunt agentii acreditate de catre statul din tara de provenienta cat si international , de catre diferite asociatii internationale din domeniul resurselor umane. Politica partenerilor nostrii este oferirea serviciilor de calitate tuturor clientilor , oferind servicii profesioniste in domeniul resurselor umane.

M.D. Ego isi propune sa aduca un stil nou in procesul de recrutare a clientilor, dorind sa fie mai aproape de ei si de nevoilor lor.

Expirat
Tourism Workers in UK - permis munca 5 ani (chelneri/ospatari/barmani/ bucatari/receptioneri)  -  M.D. Ego

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close