de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Nov 2006 | Reactualizat 17 Ian 2007 | Expiră 21 Ian 2007

U.K. Work and English Programme

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane preocupate de viitorul lor.

Descrierea jobului

Program UK work and English program este combinatia ideala dintre cursuri si practica platita in UK , ce iti dezvolta aptitudinile profesionale, de comunicare si, nu in ultimul rand, nivelul de engleza. La sfarsitul programului vei obtine o diploma recunoscuta intenational, Cambridge Work Experience in domeniul hotelier.

Structura programului:

4 saptamani de curs in UK + 42 saptamani practica platita in UK+ 1 saptamana curs in UK

Avantajele celor 42 saptamani pratica:

- vei fi platit cu 5.05 £ pe ora
- vei lucra intre 35 - 40 ore pe saptamana
- in timpul saptamanilor de practica cazarea iti este asigurata de catre angajator
- in timpul saptamanilor de curs cazarea iti este asigurata de catre colegiu -
- vei primi o referinta scrisa de la angajator (optional )
- job-urile variaza in functie de nivelul de engleza si aptitudini ( chelneri, ospatari, barmani, bucatari, etc.)

Descrierea companiei

Compania M.D. Ego a fost special creata tocmai pentru a veni in intampinarea tuturor celor ce doresc sa investeasca in cariera lor printr-o experienta internationala.

M.D. Ego este acreditata de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Timis ( acreditarea nr. 51/ 2006) ca agentie de recrutare si plasare personal in strainatate.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de inalta calitate la standarde internationale tuturor clientilor si partenerilor nostri.

Echipa M.D. Ego este formata din persoane calificate si cu experienta in domeniul resurselor umane care au participat in programe internationale si de schimb cultural.

M.D. Ego beneficiaza, in baza unui contract de consultanta, de sprijinul si serviciile unui avocat in vederea asigurarii deplinei legalitati a contractelor cu partenerii din strainatate , si cele cu clienti.

Relatiile de parteneriat se bazeaza pe contracte concise intre parti. Partenerii nostrii din strainatate sunt agentii acreditate de catre statul din tara de provenienta cat si international , de catre diferite asociatii internationale din domeniul resurselor umane. Politica partenerilor nostrii este oferirea serviciilor de calitate tuturor clientilor , oferind servicii profesioniste in domeniul resurselor umane.

M.D. Ego isi propune sa aduca un stil nou in procesul de recrutare a clientilor, dorind sa fie mai aproape de ei si de nevoilor lor.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

U.K. Work and English Programme  -  M.D. Ego

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close